top of page
  • barbarafoldi

#TermészetesAugusztus

Updated: Jan 19, 2019Azért kezdtem bele a blogolásba, mert fontos számomra a környeztünk védelme. Megértettem, hogy nem csak magamért hanem a következő generációkért is fontos megtenni mindent amit most meg lehet. Itt az ideje, hogy a természetnek, azaz a természetességnek is szánjak egy hónapot. A természet gyógyít, és a mindennapjaink fontos része, és sokkal többet tudnánk használni  a javaiból ha meg lenne a megfelelő tudásunk hozzá és ha tudatosan tennénk mindezt.

Amikor elkezdtem belemerülni a fenntartható életmódba, elkezdtem tanulni a gyógynövényekről sokkal alaposabban, a természetes olajokról – hogyan és mi tudnak gyógyítani és milyen jótékony hatásuk van. A mai napig folyamatosan fejlődők és tanulok – és szuper mestereim vannak az úton.

Ebben a hónapban szeretnék Nektek bemutatni olyan embereket akik inspirálnak engem ebben a témában, akik hasonlóan gondolkodnak. Az értékeik nemcsak a saját életükre van pozitív hatással hanem a környezetre is. Meg fogok osztani recepteket veletek, amik nekem beváltak és szuper minőségűek.

Maradj velem és írd meg a kommentbe milyen témák érdekelnek.

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page