top of page
  • barbarafoldi

#Takarékos Február

Updated: Jan 19, 2019Február elég rövid ahhoz, hogy belevágjak egy takarékos kihívásba. Mielőtt ez a kis ökonagykövet megszületett elég sok pénz és időpazarló szokásom volt, az egyik pl. a turkáló.  Egyértelmű, hogy időm nem igazán van és a pénzt is jobban el tudom költeni - például eldobható / mosható pelenkára (még mindig nem találtuk meg az igazit).

Nem hazudok. Még most is járok turkálókba, de ahelyett, hogy magamnak vennék, inkább a babaruhákat nézem át. Mindenesetre jelenleg, van elgendő ruhánk a következő hónapokra és senkinek semmi különlegesre nincs szüksége.

A célom, hogy megspóroljak ebben a hónapban kb. 100 EUR-t, és olyan tippeket mutassak nektek, amikkel spórolhattok azzal, hogy hulladékmentes háztartást vezettek. A megspórolt pénzt, az apró ökonagykövet számlájára teszem. Ezzel is szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire fontos, hogy legyenek megtakarításaink. Tudom, még kicsi korai de én sajnálom, hogy nem volt részem egy részletesebb és mélyebb pénzügyi oktatásban.

Hamarosan jelentkezem és mutatok olyan egyszerű és olcsó megoldásokat, amikkel spórolhattok otthon.

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page