top of page
  • barbarafoldi

Tárolás előtt

Updated: Jan 19, 2019A legutóbb kifelejtettem egy fontos lépést a tásolás folyamatából. Amit tárolunk, azt valahogy haza is kell vinni - és ugye mindannyian tudjuk, hogy az nem mindegy hogy, hogyan. Összegyűjtök néhány ötletet és tippet, hogyan is csináljuk mi.

Ó, és egy fontos információ rólam. Én az a típusú ember vagyok, akinek van otthon egy hatalmas vászontáskája - tele vászontáskákkal.

Ötletek vásárláshoz - minimális vagy semmilyen hulladék nélkül.

  • Mindig! - hangsúlyozom! MINDIG legyen nálad legalább 2 (üres) vászontáska. Ha csak gyors bevásárlásra mész - az egyikbe tudod a kenyérféléket tenni a másikba , meg a zöldségeket, gyümölcsöket.

  • Ha tudsz (és van) vigyél magaddal különféle méretű vászontáskákat/zsákokat, így mindegyiket egy-egy célra tudod használni.Készíts listát! (Ezt a pontot még gyakorolnom kell). Ha van listát, akkor tudod követni és így gyorsabban végzel és elkerülöd az ösztönös vásárlásokat.

  • Vigyél magaddal tárolókat már a bevásárlásra is. Megkérheted az eladót, hogy az árut egyből abba tegye , amivel magadnak spórolsz meg időt. És biztos lehetsz benne, hogy egy kedvesbeszélgetést is kapsz majd, mert meg fogják kérdezni, miért is vannak ilyen őrült kéréseid.

  • Ha gyakran cseréled a táskáidat, akkor tegyél midnegyikbe egyet, valamint a biciklidre, a kocsiba, stb..

  • Tartsd őket tisztán! Jó szolgálatot tesznek minden nap Neked, megérdemlik a törődést.

EXTRA

Ha szeretsz kreatívan élni és az egyedi terméket, akkor elkészítheted a sajátodat is! Én oda vagyok a szitanyomás technikáért és remek mintákat gyűjtöttem össze az évek során. Nincs másra szükséged csak egy régi lepedőre, és hamar megvarrod az alap táskát/zsákot. Utána meg alakaíthatod kedvedre!

Az utóbbi években, bárova utazok egy-egy vászontáskával térek haza. Praktikus mert mindennap használom, és ugye! sose elég belőle!

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page