top of page
  • barbarafoldi

#MinimalistaMárcius

Updated: Jan 19, 2019Hallottál már a "minimalizmusról"? Néhány évvel ezelőtt találkoztam vele és ámulatba ejtett.

Hogy miért?

Amit tudnod kell rólam, hogy egy társadalmi vállakozó vagyok, aki olyan programokat tart ahol hulladékból alkotunk használati tárgyakat. Képzelheted, hogy mindent gyűjtök, azzal a címszóval, hogy "ez még jó lesz valamire".

Nagyon tetszik a minimalizmus, mint elmélet, de kisebb nehézségeim vannak alkalmazni az életemben. Amióta csak hallottam, olvastam róla foglalkoztat a téma és gondoltam március jó lehet hogy kicsit mélyebben foglalkozzam vele és belevágjak a 30 napos kihívásba.


A minimalizmusról itt tudsz olvasni (angolul).  Az alapítók Jhosua and Ryan, akik a honlapot létrehozták, könyvük is megjelent és van egy remek podcast-juk, amit nagyon szeretek hallagatni. Ajánlom sok szeretettel!

A 30 napos kihívás úgy néz ki, hogy minden nap eggyel több tárgytól szabadulsz meg. Az első nap 1, a második 2, a harmadik nap 3, stb. Ha szeretnél Hozzám csatlakozni, akkor itt tudsz követni.

Sok sikert és élvezd a szelektálást! Készülök még interjúval és egy olyan műhelymunkán ötletelek, ahol a fő téma a minimalizmus lesz. Hamarosan jelentkezek!

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page