top of page
  • barbarafoldi

#MadeByYouMay

Updated: Jan 19, 2019Fogadjtok sok szerettel a "Csináld Magad Májust"! Mikor még decemberben elhatároztam, hogy megcsinálom ezt a blogot és terveztem a hónapok tematikájét, már akkor  tudtam hogy ez lesz a kedvencem! Előre örülötem neki. Szeretek alkotni és úgy hiszem ez a vágy mindenkiben meg van (valaki tisztán hallja és tudja ezt valakinek jobban kell figyelnie a belső hangjára, hogy meghallja).


Felnőttokatató (tréner) vagyok, aki készségfejlesztő képzéseket tart, így bátran állítom, hogy a kreativitás egy olyan készség amit lehet fejleszteni és ez azt is jelenti egy ttal, hogy aki gyakorolja ezt az egyre jobb és jobb lesz. Nem hiszem, hogy létezik olyan, hogy NEM TUDOK rajzolni vagy NEM TUDOK varrni vagy éppen a "NEM TUDOK főzni" - t ne is említsem. Az lehet, hogy keveset csináltad és nem vagy olyan ügyes még vagy nem is csináltad még de gyakorlással jobb lehetsz (ha szeretnél).

Mindezt azért merem ilyen magabiztosan állítani, mert magamon is látom a lassú (ugyan) de biztos fejlődést! Például idén teljesen elkapott a horgolási szenvedély. MIndig is voltak ötelteim, de valahogy sose kezdtem bele. Most ott tartok, hogy nem hagyom el a lakást a horgolótűm és a horgolásom nélkül. Köszönet érte Fruszinak, a Mamzi anyukájának.

Azt hiszem ebben a gyors, rohanó és digitális világban néha elfelejtünk kicsit leülni pár órára és olyan dolgot készíteni amit a végén meg tudunk fogni, szagolni és büszkék lehetünk kicsit magunkra is. Ezek igenis fontos dolgok és időt kell szánnunk rá.

Ebben a hónapban szeretnénk nektek egyszerű technikákat bemutatni amivel neki kezdhettek a kreatív életnek és néhány embert bemutatni akik inspirálnak engem nap, mint nap!

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page