top of page
  • barbarafoldi

#interjú nr.5

Updated: Jan 19, 20191. Mit jelent számodra az elfogadás?

Az elfogadás nekem azt jelenti, hogy szeretni tudjuk magunkat, épp most, ebben a pillanatban attól függetlenül hol állunk az életben. Azért szeretjük magunkat, amit már megtettünk magunkért és azokért a dolgokért, amiket szeretnénk magunknak még az életben. Az elfogadás egyben megbocsájtás is magunknak azokért a döntésekért, amik esetleg nem támogattak minket, a negatív gondolatokért vagy épp az ellenséges érzésekért magunkkal és másokkal szemben. Az elfogadás, azt is jelenti, hogy kedvesek vagyunk magunkhoz. Valamint azt is jelenti, hogy van türelmünk, hitünk.

2. Hogyan támogatod az emberket?

A munkámmal nőket támogatok a coaching folyamaton keresztül, segítek nekik kikerülni a gondolataikból a valóságba. Amikor belesimulunk a fejünkben lévő káoszba és kikapcsoljuk a negatívhangokat, akkor egy közvetlen kapcsolatot alakítunk ki a testünkkel. Összekapcsoljuk magunkat azzal, akik vagyunk valójában, az értékeinket, a rejtett erősséginket és ösztöneinket. Az élet, amit így élnek, valós elégedettséget, boldogságot és szeretet ad.

3. Miért választottad ezt a szkmát?

Azért választottam ezt a szakmát, mert szeretném segíteni a nőket, hogy szeressék magukat azért akik és hogy olyan életet éljenek ami varázslatos. A középiskolában kiközösítettek és ez elrabolta a magabiztosságom és az önbecsülésem. Évekig gyűlöltem aki vagyok, folyamatosan volt egy negatív hang a fejembe, hogy mindenki kedvére tegyek. Végül elértem egy pontot, amikor már nem akartam így érezni többé és felfedeztem egy utat és eszközöket az önszeretet, önelfogadás felé, és a bátorságot, hogy az lehessek aki valójában vagyok. Szeretnék segíteni a nőknek, hogy azt érezhessék amit én és hogy felfedezzék a bennük rejlő erőt, hogy tudnak olyan életet kialakítani, amit teljes szívvel tudnak szeretni.

4. Mit szeretsz a legjobban magadban?

Azt szeretem, hogy szeretem az embereket. Szeretek új embereket megismerni, kapcsolódni hozzájuk é új barátokat szerezni. Ezt valóban nagyon szeretem magamban. Nagyon sok boldogságot okoz.

5. Mit volt a legnehezebb dolog elfogadni?

Nos, ez egy nehéz kérdés. Azt hiszem a legnehezebb dolog amit el kellett fogadnom magammal kapcsolatban , hogy szerethető vagyok. Miután kiközösítettek, annyira utáltam magamat, hogy nem akartam elhinni, hogy az emberek miért akarnak velem barátkozni, vagy miért vagyok nekik szimpatikus. Ezt a volt a legnehezebb számomra, amin sokat dolgoztam és egy csodás változást eredményezett a munka és ezek után valóban elkezdhettem szeretni magam.

6. Miért fontos az önszeretet?

Fontos az önszeretet és ennek az ápolása, mert ez az alapja a boldog, egészséges és kiegyensúlyozott életnek. Az önszeretet az egyenlő az önelfogadással és amikor megértjük, hogy úgy vagyunk tökéletesek ahogy vagyunk és minden amiről álmodunk, azt megérdemeljük, akkor az élet határtalanná válik. Nem számít min mentünk keresztül az életben, semmi baj nincs velünk. Az önszeretet szabadságot ad. Amikor szeretjük magunkat, képesek vagyunk elhallgattatni a negatív hangokat a fejünkben tudunk élni a félelmeinkkel, újra írhatjuk a kétségeinket és megélhetjük az összes lehetőséget.

7. Coachként, hogyan támogatod az emberreket ezen az úton?

Ezen az úton elsősorban nőket támogatok, a boldogságukért, az önszeretetükért azzal, hogy egyben kezelem a testet, gondolatokat és lelket. Egyéni coaching alkalmakon és elvonulásokon, segítek a nőknek először kapcsolatot létesíteni a testükkel az egészséges étkezés eszközével és gyakorlatával. Amikor a testünkkel jól bánunk, akkor energikusa és élettel telik vagyunk, jól érezzük magunkat és jól is fogunk ettől kinézni. Ez segít kialakítani az első gondolkodásmódbeli váltást. Azzal, hogy a gondolatainkra fókuszálunk segít lebontani a gátló hiedelmeket, berögződéseket, újra értelmezzük a félelmeinket és ezáltal könnyebben kapcsolódunk a lelkünkhöz. Amikor kapcsolódunk a lelkünkhoz, akkor valóban látjuk kik vagyunk igazából. Kapcsolódunk az értékeinkkel, a küldetésünkkel és ebből kiindulva, tűzünk ki célokat egy olyan élet felé, ahol azok lehetünk akik valójában vagyunk.

8. Mi az amit a legjobban szeretsz a munkádban?

A legcsodálatosabb dolog látni, az átváltozási folyamatot amin a nők akikkel dolgozom keresztül mennek. Látni, ahogy elindulnak egy olyan állapotból ahol félelemmel vannak teli, ahol tehetetlenek és nincs kiút az életükből és esély hogy bármi máshogy legyen. Innen látni őket fejlődni, motiváltnak lenni, ahogy egészséges változásokat vezetnek be az életükbe, ahogy jobban szeretik magukat, ahogy törőfnek magukkal és nyitva hagyják a szívüket az új lehetőségeknek.

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page