top of page
  • barbarafoldi

Februári összegzés

Updated: Jan 19, 2019A célom az volt, hogy megspóroljak 30 000 HUF-ot és ezt a kisfiam bankszámlájára tegyem. Azt hiszem sikerült, mert egy idő nem igazán számoltam már (a számolás nem igazán jellemző rám) inkább arra figyeltem, hogy csak a legszükségesebbeket vegyem meg.

Ebbena  hónapban élelmiszerre, élményekre, utazásra költöttem. Ez egy jó hideg hónap volt amitől nagyon szenvedtem már a végén és eleinte azt gondoltam, hogy nehéz lesz tartani a fogadalmam. Hogyan csináltam?

  • Elkészítettem otthon a tisztítószereket

  • Elékszítettem a krémeimet, olajokat és szappanokat

  • A szappanokat a saját workshopot készíttem el (itt tudjátok olvasni)

  • NEM voltam semmilyen turkálóban

Eleinte azt hittem nehezbb lesz. Tulajdonképpen csak arra kellett figyelnem, ami valóban szükséges. Bementem boltokba, de mielőtt egyből mentem volna a kasszához megkérdeztem magamtól, hogy valóban szükségem van-e rá? Szerencsére a válaszom az volt, hogy NEM - így könnyű szívvel hagytam el a boltot.

A tapasztalatom az ebben a hónapban, hogy tudok nagyon tudatos lenni (ha akarok) csak nem gyakorlom. Nagyon jó érzés, hogy megspóroltam ezt a pénzt a kis öko nagy követemnek és, hogy képes vagyok erre.

Azt hiszem kis változtatásokkal tudok haladni és így pédául el tudom kerülni az impulzus vásárlásokat. Így sokkal több időm és pénzem marad arra, ami és akik valóban fontosak. A családomra és élményekre tudom fordítani ezt az időt és pénzt.

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page