top of page
  • barbarafoldi

Ez nem a vége hanem a kezdete

Updated: Jan 19, 2019Volt 31 nap műanyagmentes nap, de nekem több kell.

Szeretném, azt hinni, hogy ez nem csak egy menő 1 hónapig tartó divat és utána mindenki visszatér a megszokotthoz. Ez egy nagyon fontos téma és a közösségi média egy remek lehetőség, hogy minél szélesebb körhöz eljusson viszont okosan kell használni és kezelni, mert beláthatatlan hatása is lehet az életedre. Mindenki megosztja és megmutatja a legtrendibb 'zerowaste' szerzeményeit, miközben nem ettől lesz valaki elkötelezett vagy tudatos. Azt használd amid van és addig ameddig kitart. Kövesd a saját ritmusod és a te tempódban alakítsd ki a fentarthatóbb életformát, olyat mai kényelmes és nem lemondásról szól, hanem örömet okoz.

Előfordul, hogy magamat másokhoz hasonltom, hogy mennyivel jobban csináljék vagy többet tesznek a környezetért mint én. Emélkeztetem maga, hogy a saját tempóban haladok, úg ahogy nekünk kényelmes. Arra koncentrálok, amit már eddig sikerült elérnem és amit még tenni tudok és változtatni akarok.

A lényeg, hogy nyitott vagyok új ötletekre, szívesen próbálok ki új recepteket, ötletek. Figyelek másokra és tanulok tőlük.

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page