top of page
  • barbarafoldi

#CsináldmagadDecember

Updated: Jan 19, 2019DIY - Azaz készítsd el saját magad!

Ez a kifejezés, már itthon is ismert széles körben! Manapság egy felgyorsult világban élünk, főleg ha a városban tesszük. Mindig rohanunk, valahonnan valahova. Legalábbis Én biztos. Lassan elfelejtjük kiélvezni a pillanatokat, az ünnepre való hangolódást. Azt, hogy magunkat is felkészítsük az Ünnepre. Igen! Téged is kedves Olvasó! Mert Te is fontos vagy, nem csak az ajándékok amiket megvszel, vagy a dekoráció. És elérkeztünk, ahhoz a ponthoz, amit szeretnék kihangsúlyozni!

Idén, állítsd kihívás elé magad és ahelyett, hogy boltból, boltba rohannál ajándékért, inkább készíts valamit. Csak semmi kifogás! És arról hallani sem akarok, hogy "Nem vagyok elég kreatív, nem tudom emgcsinálni!", mert nem igaz! Talán kezd valami kicsivel, egszerűvel. Süss egy sütit, vagy készíts lekvárt, valamit ami Téged elcsendesít és másnak majd örömet okoz! Ha nem jut eszedbe semmi, majd írok neked listát Én, amiből tudsz válogatni!

Társadalunkban, ahol csak akkor létezel ha vásárolsz, nehéz szembe menni a tömeggel, mert más az értékrended, de higgy nekem megéri!

Az Én karácsonyi csodám már meg is történt! Meggyőztem MINDENKIT a családból, hogy ebben az évben nem egyenként ajándékozzunk, hanem húzzuk ki egymást! Nem volt egyszerű menet, de mindenki belement és alig várom, hogy együtt ünneplejünk!

Te hogyan teszed fenntarthatóbbá az ünnepeket?

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page