top of page
  • barbarafoldi

Csak kezdj bele!

Updated: Jan 19, 2019Ez a hónap, arról fog szólni, hogy csak el kell kezdeni csinálni. Semmi túl gondolás, tökéletességre varó törekvés vagy heiztálás nem állhat ennek az útjában. Előfordul velem, hogy már akkor megtorpanok mielőtt belekezdnék valamibe. A fenntartható életmód pedig nem erről kell, hogy szóljon. Hanem éppen arról, hogy felszabadult vagy mert az értékeid szerint élsz.

Ezt a hónapot a CSELEKVÉSnek szánom, csak haladjunk azzal amit az élethoz, ami jól esik azt csináljuk és hallgassunk a szívünkre. Én ezt fogom tenni.

Nincsen többé hossz hezitálás a boltban, hogy megvegyem-e a közeli lejárítú de műanyagba csomagolt terméket. Mivel bánt az élelmiszer eldobása, elfecsérlése igenis csak megveszem és a műanyag csomagolást később majd kidobom a szelektív gyűjtőbe (ha lehet). Nem akarom, hogy emiatt lelkiismeretfurdalásom legyen.

Tovább, fehajtom a függyönyeimet, megvarrom az anyagtárolókat a játékoknak (amiből elég sok keletkezett 1 év alatt), szelektálok is. Majdnem 6 hónap után (mikor ezt a blogot kezdtem) azt fogom tenni ami jól esik és amit halogattam eddig. Feltöltöm a májusról elmaradt 2 bejegyzést is (magam miatt és miattatok is) !

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page